FunCakes Fondant alb Elegant Ivory (fondant colorat) 250 g

FunCakes Fondant alb Elegant Ivory (fondant colorat) 250 g

9,90 RON
 

FunCakes Fondant alb Elegant Ivory (fondant colorat) 250 g

9,90 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
heliumking.ro
Descrierea produsului
Datorită texturi sale, fondantul alb cu aromă de vanilie este flexibil, neted, ușor de utilizat și se întărește complet după utilizare. Este potrivit pentru fiecare cofetar începător și profesionist. Din acest fondant puteți crea cu ușurință diferite forme sau decorațiuni.  Puteți folosi fondant de fildeș  pentru a crea prăjituri festive sau de nuntă.  Produsul nu conține gluten și este potrivit pentru vegetarieni și vegani. Mod de preparare Pentru o prăjitură rotundă standard cu un diametru de 25 cm veți folosi aproximativ 500 g de fondant. Ca să îmbunătăți elasticitatea, vă recomandăm să adăugați pudră Tylo și apă. Cantitatea optimă este de o linguriță la 250 g de fondant.  Înainte de aplicare, vă recomandăm să o amestecați bine și să o intindeți pe un strat subțire, de ex. zahăr pudră. Sugestii și sfaturi
  • lăsați fondantul la temperatura camerei înainte de utilizare
Valori nutritive medii în 100 g Valoare energetică1659 kJValoare energetică392 kcalGrăsimi5,4 g- dintre care acizi grași saturați4,0 gGlucide86,4 g- dintre care zaharuri83,9 gProteine0,0 gSare0,1 g  Compoziție zahăr (80%), sirop de glucoză, grăsime vegetală (ulei de palmier), apă, umectant: E422, îngroșător: E415, E466, conservant: E200, acid: E330, arome naturale, culoare: E150c. Alergeni Poate conține urme de migdale  

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.