Decor din zahar, cu luciu. Culori: turquaz, albastru deschis, albastru, mov. Ingrediente: Zahar, Amidon, din grau sirop de glucoză, agent de glazurare (shellac), Culori (E120, E131,...
Detalii
Zahar colorat extra-fin excelent pentru decorarea torturilor si brioselor. Ingrediente: zahăr, agent de glazură (E903), apă, culoare (E129, E171). E129 poate avea un efect negativ...
Detalii
Bile/decor din ciocolata, diverse dimensiuni. Perle din ciocolata neagra cu lapte, interior crocant, exterior lucioase sau sidefate...
Detalii
Decor din zahar, cu luciu. Ingrediente: Zahăr, amidon din grau, sirop de glucoză, culoare (E171, E100, E120), agent de glazură (shellac)...
Detalii
Decor din zahar, nonpareils cu luciu. Culori: mov, roz inchis, verde lime. Ingrediente: Zahar, amidon WHEAT, sirop de glucoză, agent de glazurare (shellac), colorare (E101, E120, E132,...
Detalii
Zaharul albastru FunCakes se foloseste pentru decorarea torturilor si prajiturilor. Ingrediente: zahar(100%), sirop de zahar invertit, colorant E131. A se depozita in spatii uscate...
Detalii
Decor din zahar. Ingrediente: zahar, amidon din cartof, ulei de floarea soarelui, faina de orez, colorant (E101, E153, E171, E172), agent de glazurare (shellac), dextroza, amidon din...
Detalii
Decor din zahar. Ingrediente: Zahăr, amidon de cartofi, ulei de floarea-soarelui, făină de orez, culori (E100, E101, E120, E133, E141, E153, E160a, E171, E172), agent de glazurare (shellac,...
Detalii
Decor din zahar, cu luciu. Ingrediente: Zahar, amidon de grau, sirop de glucoză, culoare (E171), agent de glazurare (shellac)...
Detalii
Ingrediente : Zahar, semol de grâu, colorare (E174), stabilizator (gumă arabică), gelatină (pește). Decorațiuni de tort, metalic albastru cu un centru fabricat din paste brute(Spaghete)...
Detalii
Decor din zahar pentru deserturi. Culoare: Roz. Ingrediente : Zahăr, agent pentru glazură (shellac), Culoare (E120, E171)...
Detalii
Decor din zahar pentru deserturi. Ingredinete: Zahăr, amidon de cartofi, ulei de floarea-soarelui, făină de orez, culori (E120, E171), agent de glazurare (shellac)...
Detalii
Decor din zahar. Ingrediente: Zahăr, dextroză, sirop de glucoză, amidon WHEAT, culori (E153, E171, E174), agent de glazurare (gheabă), stabilizator (gumă arabică), gelatină (PEȘTE),...
Detalii
Decor din zahar si ciocolata. Ingrediente:Zahăr glaciar (zahăr, amidon de cartofi), zahăr, glucoză, sirop de glucoză, amidon de porumb, amidon WHEAT, făină de orez, PEANUT Ulei (hidrogenat),...
Detalii
Decor din zahar pentru deserturi. Ingrediente: Zahar, amidon de cartofi, ulei de floarea-soarelui, făină de orez, culori (E120, E133, E141, E153, E171), agent de glazurare (shellac...
Detalii
Decor din zahar pentru deserturi exterior lucios si sidefate. Ingrediente: Zahăr, ulei vegetal (nucă de cocos), sirop de glucoză, culori (E120, E171), agent de glazurare (E901 cu ulei...
Detalii
Decorul comestibil in forma de picioruse de bebelus albastre se pot folosi pentru ornarea prajiturilor, torturilor si brioselor. Ingrediente: zahar, faina de orez, ulei partial hidrogenat,...
Detalii
Decor din zahar si ciocolata. Ingrediente: Zahar, dextroză, sirop de glucoză, amidon WHEAT, culori (E101, E120, E132, E153, E171, E172), agenți de glazurare (shellac, E901 (cu ulei...
Detalii
Decor din zahar pentru deserturi. Ingrediente: Zahar, amidon de cartofi, ulei de floarea-soarelui, făină de orez, culori (E120, E133, E141, E153, E171), agent de glazurare (shellac...
135,00 RON
cakemasters.ro
Detalii
Perle de ciocolata. Culoare: roz. Ciocolată cu lapte delicioasă cu o coajă crocantă de zahăr. Aceste perle măsoară aproximativ 10mm. Ingrediente: Ciocolată cu lapte (53%) [zahăr,...
Detalii
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.